Методи обробки звуку з використанням динамічної компресії - Козлов, А. І. (My University, 2021)
В роботі проведено аналіз принципів дії та сфер застосування динамічної обробки звукових сигналів. Виконано теоретичне обґрунтування та дослідження алгоритмів динамічної компресії. Розроблено алгоритм та зроблено математичний опис роботи динамічного процесора. Розроблена методика дослідження динамічних процесорів. Розроблена програма динамічної обробки звукових фрагментів в MATLAB. Проведено дослідження нелінійних спотворень сигналів в компресорах.
Keywords: відновлення; динамічний діапазон; гейт; компресор; експандер; лімітер; нелінійні спотворення; пік-фактор