Розробка UI/UX дизайну для сайту-бібліотеки нейромереж «AI.Go» - Діаз, Е. Е. (My University, 2024)
Метою кваліфіцікаційної роботи є розробка сайту-бібліотеки нейромереж «AI.Go. В теоретичній частині було проведено аналіз технічного завдання, визначення цілей та задач проєкту на основі конкурентного аналізу та проведено огляд сучасних принципів розробки UI/UX дизайну з обґрунтуванням вибору інструментального засобу розробки. Практична частина роботи включала UX-аналітику користувачів, проєктування архітектури сайту з визначенням принципів побудови дизайну, розробку токенів, UI компонентів та проєктування візуального інтерфейсу сайту. Відповідність спроєктованого видання згідно розроблених компонентів надала у результаті багатосторінковий вебсайт з чіткою документацією дизайну та можливістю передачі проєкту у подальшу FrontEnd розробку. В ході тестування дизайну було проведено аналіз існуючих адаптивних версій сайту згідно заданих екранів пристроїв на наявність технічних помилок. Економічна частина передбачала розрахунок собівартості розробки, витрати на заробітну плату робітників та додаткові витрати. Під час виконання розрахунків було проведено визначення собівартості одиниці продукції та доцільність розробки проєкту.
Keywords: веб-дизайн; сайт-бібліотека