Дослідження специфіки розробки вебсайту футбольної команди - Кобзев, І. В.; Звегінцева, О. І. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Досліджено процес розробки вебсайту футбольної команди. Правильно розроблений вебсайт допоможе поліпшити співпрацю з вболівальниками, залучити більше рекламодавців та підвищити популярність клубу.
Keywords: футбол; вебсайт