Розробка програмної бібліотеки для моделювання функцій сенсорної системи мобільного робота Festo Robotino - Рижов, В. Б. (My University, 2020)
У магістерській атестаційній роботі виконано розробку програмної бібліотеки з удосконаленим керуванням сенсорною системою робота. А саме реалізація самолокалізації робота за допомогою алгоритму візуальної одометрії, який вдосконалюється за допомогою адаптивного вибору функцій. Впровадженя данної роботи є ефективним при її застосуванні у сучасних системах промислового виробництва. Також було проведено аналіз можливостей сенсорної роботи системи Festo Robotino щодо магістерської атестаційної роботи, що викладено в статті на Міжнародній науково-технічній конференції студентів, аспірантів та молодих вчених. Сфера застосування - сучасні системи промислового виробництва
Keywords: одометрія робот; robotino; візулізація