Проєктування елементів корпоративної ідентифікації для кав'ярні «Beanhive» - Самодурова, В. В. (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи – розробка фірмового стилю для кав’ярні «Beanhive» та проєктування елементів корпоративної ідентифікації. Об’єкт дослідження – проєкування фірмового стилю, елементів корпоративної ідентифікації, процеси друку поліграфічної продукції. У даній роботі проводиться аналіз конкурентів та цільової аудиторії для створення фірмового стилю кав’ярні «Beanhive». В результаті аналізу проводиться розробка макетів елементів корпоративної ідентифікації та розробка графічного дизайну. Далі проводиться аналіз та вибір поліграфічного обладнання, розрахунок та вибір матеріалів для друку, створення маршрутно технологічну карти. Визначається собівартість та ціна розробки проєкту
Keywords: фірмовий стиль; кав’ярня; логотип; айдентика; бренд; графічний дизайн; корпоративна ідентифікація; термотрансферний друк; цифровий друк