Програмна система для організації збору коштів. Мобільний застосунок. Підсистема роботи з користувачами та комунікаціями - Блувбанд, К. І. (My University, 2025)
Метою роботи є розробка мобільного застосунку для проведення благодійних зборів коштів (фандрейзингу), з використанням сучасних підходів до взаємодії з користувачами, технологій захисту персональних даних та мобільних платіжних рішень. Методи дослідження: аналіз моделей взаємодії користувачів у мобільних додатках, проектування UX/UI-дизайну, побудова архітектури застосунку на основі мікросервісів, створення UML-діаграм для визначення структури компонентів, реалізація безпечної автентифікації користувачів, а також інтеграція з платіжними шлюзами та push-сповіщеннями.
Keywords: збір коштів; робота з користувачами; фандрейзинг