Підвищення ефективності роботи оптоволоконних ліній зв’язку в умовах впливу зовнішніх факторів оточуючого середовища - Малик, Б. О.; Токарєва, О. В.; Малик-Заморій, С. Б. (My University, 2018)
Розглянута задача і обгрунтовані шляхи підвищення ефективності роботи оптичних волокон в умовах впливу зовнішніх факторів оточуючого середовища. Пропонується технічна реалізація вдосконаленого технологічного процесу, яка дає можливість використання оптоелектронних ліній передачі інформації в складних умовах
Keywords: оптичне волокно; параметри випромінювача; втрати потужності; ефективність сполучення