Information technology in foreign language teaching - Кузнецова, Г. С. (ХДУХТ, 2017)
Pозглянуто теоретичні питання щодо використання інформаційних технологій у викладанні іноземної мови, визначено основні інформаційні ресурси та засоби, з’ясовано їхню важливість та актуальність.
Інформаційні технології у викладанні іноземної мови
Keywords: information technologies; foreign language teaching