Дослідження процесу розробки UI/UX інтернет-магазину зоотоварів - Анічіна, А. А. (My University, 2025)
Мета дослідження є підвищення ефективності інтернет-магазинів зоотоварів, за рахунок розроблених рекомендацій до процесу розробки UI/UX інтерфейсу. В роботі розглянуто процес розробки UI/UX дизайну інтернет-магазин зоотоварів на прикладі інтернет-магазину зоотоварів «Mr.Zoo». У дослідженні було визначено актуальність обраної теми та задачі, проведено аналіз наявних рішень процесу розробки UI/UX дизайну інтернет магазину та які проблеми існують у розробці сучасних інтернет магазинів. Також розглянуто, специфіку інтернет-магазинів зоотоварів. На основі цього розроблено та реалізовані рекомендації що до процесу розробки UI/UX дизайну інтернет-магазин зоотоварів. Результати експерименту підтвердили ефективність запропонованих рекомендацій, щодо процесу розробки UI/UX інтернет магазину зоотоварів. У результаті роботи було створено UI/UX дизайн інтернет-магазин зоотоварів «Mr.Zoo».
Keywords: інтернет-магазин; figma