Автоматизація кваліфікації кримінальних правопорушень - Гуца, О. М.; Ігуменцева, Н. В. (ХНУРЕ, 2022)
З кожним роком у демократичних країнах все більше реалізується системна діяльність правоохоронних та судових органів з використанням комп’ютерних технологій.
Keywords: діяльність правоохоронних органів; діяльність судових органів