Проєктування технології виготовлення smart-паковання - Міхаєвич, М. О. (My University, 2024)
Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка проекту пакувальної продукції для свіжих ягід у пластикових контейнерах, картонного рукава з використанням технологій Smart-пакування, таких як температурно-часовий сенсор та RFID тег. Об’єктом дослідження є технологічний процес виготовлення картонного пакування-рукава для пластикових контейнерів з ягодами з використанням технологій Smart-паковання. У кваліфікаційній роботі бакалавра розглянута технологія виготовлення пакувальної продукції з картону; підготовлено оригінал-макет пакування; розроблені конструкція та розгортка упаковки; обрані й обґрунтовані графічні та шрифтові складові дизайну пакування. Розглянуто програмне забезпечення, що використовувалося у процесі створення розгортки, та технічні засоби, що використовувалися під час створення оригінал-макету. Обрано спосіб друку і необхідне друкарське обладнання. Проведені розрахунки кількості основних матеріалів; складена маршрутно-технологічна карта виготовлення пакування. Також у роботі виконано економічне обґрунтування проекту, здійснено розрахунок собівартості та ціни продукції.
Keywords: споживче пакування; офсетний друк; оригінал макет; картонна упаковка