Бойко, М. К.2024-06-222024-06-222024Бойко М. К. Розробка мікросервісного застосунку для ресторану : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 122 Комп’ютерні науки / М. К. Бойко ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2024. – 70 с.https://openarchive.nure.ua/handle/document/27143Проєкт присвячено розробці мікросервісного застосунку для ресторану «Mango» на мові програмування C#. Об’єктом роботи стали технічні аспекти розробки та впровадження застосунку, розпочавши з аналізу технічного завдання, в якому визначено основні вимоги до функціоналу та властивостей системи. Метою роботи є створення ефективного та функціонального інформаційно-технічного середовища, спрямованого на поліпшення обслуговування клієнтів та оптимізацію управління ресторанним бізнесом. Важливою частиною проєкту був аналіз аналогічних розробок на ринку, їх переваг та недоліків. Оригінальні макети та структурні рішення розроблено з урахуванням особливостей ресторанного бізнесу, забезпечуючи зручний інтерфейс для користувачів. Увага була приділена вибору технічного стеку, програмного забезпечення та обґрунтуванню вибору поліграфічного устаткування для виготовлення друкованої реклами.ukмікросервисна архітектураресторанструктура застосункуРозробка мікросервісного застосунку для ресторануOther