Сучасні тенденції оформлення друкованих журналів - Стріляна, К. Ю.; Попов, В. О. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У дослідженні аналізуються сучасні тенденції верстки друкованих журналів, які зберігають свою важливість у епоху цифрових медіа. Особлива увага приділена мінімалізму, експериментам з типографікою, а також використанню авторських фотографій і ілюстрацій. Підкреслюється значення динаміки у верстці, естетики та унікальності візуальної ідентичності. Розглянуто приклади журналів Kinfolk, Slanted, Frankie та Dazed, що демонструють нестандартний підхід до дизайну.
Keywords: друкований журнал; ілюстрація