Дослідження та оптимізація продуктивності баз даних у розподілених обчислювальних мережах - Константинов, О. Р. (My University, 2024)
Метою роботи є аналіз предметної галузі , збір даних та постановка задачі дослідження цієї галузі. У методах досліджень використовуються збір, аналіз, порівняння існуючих освітніх програм.
Keywords: алгоритми прогнозування; хмарна база даних; AZURE CLOUD; AZURE COSMOS DB; COSMOS DB API FOR NOSQL