Реабілітаційна система для людей з обмеженими можливостями - Резуненко, К. І.; Носова, Т. В. (ХНУРЭ, 2020)
У даній роботі розглядаються проблеми з'єднання біонічного протеза. Проблема виникає через безліч причин, які привели до втрати кінцівки. Форма залишкової кінцівки і стан прилеглих до неї м'язів залежать від причини втрати кінцівки. Пацієнт повинен бути готовий до успішного підключення і правильному функціонуванню протеза. Для цього перевіряється точка підключення.
Keywords: Травма; протез; электромиография