Застосування інтелектуальних агентів для адаптивного фонового вивчення мов - Свєркунов, В. Р. (My University, 2025)
Мета роботи – створення адаптивної персоналізованої системи, яка поєднує в собі сучасні засоби та алгоритми у поєднанні з натренованими під користувача інтелектуальними агентами для підвищення ефективності та зручності вивчення іноземних мов. Методи дослідження – аналіз наукової літератури та публічних досліджень стосовно засобів та алгоритмів для інтервального повторення, кривої забуття та навчання з підкріпленням.
Keywords: інтелектуальний агент; інтервальне повторення; компоненти пам’яті; крива забуття; навчання з підкріпленням