Розроблення конструкторскої документації на дослідну установку з виробництва біопалива при утилизації біогенних відходів - Дохов, О. І.; Толстих, О. І. (My University, 2018)
Завдання 2-го етапу роботи: розроблення комплекту робочої конструкторської документації на дослідну установку. Виготовлення дослідного зразка установки та тестування окремих вузлів установки. Дослідження фізико-хімічних характеристик спиртової барди в якості сировини. Звіт містить результати досліджень відходів спиртової промисловості – барди та відходів нафтопереробної промисловості нафтошламу, які можуть бути використані при виробництві альтернативного біопалива. На основі досліджень наведені рекомендації щодо їх використанні при виробництві альтернативного біопалива. Проведене тестування окремих вузлів установки: роторних кавітаторів, гвинтових насосів, вакуумного насоса та частотних перетворювачів, що регулюють частоти обертання електродвигунів у складі роторних кавітаторів та управляють роботою гвинтових насосів. Розроблена конструкторська документація: схема принципова гідравлічна, схема електрична принципова, алгоритм функціонування дослідної установки, складальна документація на установку, паспорт дослідної установки. Робота виконана в повному обсязі у відповідності до Календарного плану робіт та Технічного завдання.
Keywords: конструкторська документація; дослідний зразок установки; спиртова барда; нафтошлам; тестування окремих вузлів