Дослідження впливу вподобань користувачів на колірне рішення дизайну мультимедійного видання - Білець, Д. Ю. (My University, 2025)
В ході запропонованого дослідження визначено ключові особливості використання колірних гам сайтів провідних (станом на 2024 рік) вищих навчальних закладів для , виявлено їх основні характеристики, проаналізовано тенденції використання і проблемні питання в області сучасного дизайну web сайтів, а також запропоновано методику оцінювання його ефективності. Робота показала перспективність запропонованої методики оцінювання та вдосконалення дизайну сайтів вищих навчальних закладів.
Keywords: колірна гама; візуальний дизайн; колірне рішення