Програмна система для рекомендації та підбору актуальних культурних подій. Mobile Application - Дегтяр, В. Е. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – мобільний додаток клієнтської частини для програмної системи для рекомендації та підбору актуальних культурних подій. Мета розробки – розробка програмної системи для рекомендації та підбору актуальних культурних подій. Метод рішення – середовище розробки XCode, мова програмування Swift та фреймворк SwiftUI. У результаті розробки створено клієнтську частину програмної системи для рекомендації та підбору актуальних культурних подій.
Keywords: фреймворк SwiftUI; клієнтська частина; культурна подія