Проєктування прототипу тренінгового програмноапаратного комплексу «Нейроінтерфейс» - Костін Д. О. (ХНУРЕ, 2022)
Принцип дії полягає у програмуванні мішені з заданими координатами та її переміщення джойстиком шляхом імітаційного керування. Систематичне повторення однакових дій учасником випробування надає змогу здійснити контроль за керуванням пристроєм.
Keywords: тренінговий комплекс; імітаційне керування; джойстик