Договір про роботу за викликом: деякі питання охорони праці - Свічкарьова, Я. В. (Право, 2018)
У статті розглянуто проблемні аспекти часу проведення та оплати навчання, інструктажів та перевірки знань з питань охорони праці при нестандартному режимі робочого часу – роботі за викликом. // The article considers the problematic aspects of the time of conducting and paying for training, instruction and testing of knowledge on occupational safety in non-standard working hours - on-call work.
Keywords: нетипова зайнятість; охорона праці; робочий час; оплата праці; робота за викликом; навчання; інструктаж та перевірка знань з питань охорони праці; atypical employment; labor protection; working hours; remuneration; work on call; training; instruction and testing of knowledge on labor protection