Детермінований генератор псевдовипадкових послідовностей для потокового шифрування - Торба, А. А.; Бобкова, А. А.; Торба, О. О.; Торба, Д. О. (ХНУРЕ, 2015)
Детермінований генератор псевдовипадкових послідовностей для потокового шифрування містить перший регістр зсуву, мультиплексор, другий регістр зсуву, тактовий генератор, синхровхід лічильника, блок формування випадкового значення ініціалізації, блок формування сеансових ключів, блок керування.
Keywords: детермінований генератор; шифрування; мультиплексор