Модель процесу затримки в комутаційних вузлах комп’ютерних мереж - Рубан, І. В.; Долгий, Ю. С.; Осієвський, С. В. (Системи озброєння і військова техніка, 2007)
В роботі розглянуті питання розробки нових методів комутації в комутаційних вузлах комп’ютерних мереж.
Keywords: комп’ютерні мережі