Аналітичний огляд вітчизняного ринку паперових санітарно-технічних виробів - Золотухіна, К. І. (ХНУРЕ, 2022)
Український ринок засобів гігієни активно розвивався: компанії диференціювали свої пропозиції навіть за умов кризи. Економічна та політична нестабільність сильно впливає на споживчу здатність та висуває високі вимоги до іміджу та позиціонування товару.
Keywords: санітарно-технічний вироб; товар