До проблеми регулювання відносин господарюючих суб’єктів в стані залежності - Борисов, І. В. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
Тези присвячені проблемі регулювання відносин господарюючих суб’єктів в стані залежності, оскільки у чинному законодавстві відсутнє системне регулювання цих відносин. Проаналізовані відносини залежності, що виникають при створенні інститутів спільного інвестування.
Keywords: господарюючий суб’єкт; пайовий інвестиційний фонд