Автоматизоване управління тягловими електричними двигунами колісної роботизованої платформи з метою забезпечення плавності її руху - Баканов, Д. Ю (ХНУРЕ, 2021)
В даній роботі проведено аналіз загальної структури систем управління та розглянуті основні характеристики та завдання автоматичних систем управління для колісної роботизованої платформи. Крім того, було складено базові вимоги до тягового електроприводу колісної роботизованої платформи, з використанням яких вдалось забезпечити плавність руху.
Keywords: роботизована платформа; тягловий електропривід