Нерегулярні резонансні структури НВЧ діапазону - Дороган, М. М. (My University, 2020)
Розглянуто типи та наведено характеристики резонансних структур НВЧ діапазону, описано можливі типи нерегулярних резонансних структур та наведено результати їх досліджень. Обговорено та проаналізовано можливі напрямки застосування нерегулярних резонансних структур.
Keywords: резонансні структури; коаксіальний зонд; надвисокі частоти; нерегулярні; добротність; резонансна частота