Вибір переважного засобу телекомунікації з урахуванням сукупності показників якості - Плохой, Д. А. (My University, 2020)
Мета роботи – провести вибір переважного засобу телекомунікації з урахуванням сукупності показників якості. Розглянуто теоретичні та практичні особливості застосування методу Сааті. Зроблено порівняння технологій мобільного зв’язку з урахуванням сукупності показників якості, а також проведено вибір технологій мобільного зв’язку WiMAX, LTE, 5g методом Т. Сааті.
Keywords: метод Т. Сааті; ієрархія; технології мобільного зв’язку; бездротовий доступ