Методи видобування асоціативних правил в інтелектуальних системах діагностування - Зайко, Т. А. (My University, 2014)
Мета дисертації - розробка методів видобування асоціативних правил для підвищення рівнів узагальнення асоціативних правил в інтелектуальних системах. Об'єкт дослідження - процес побудови асоціативних правил. Предмет дослідження - методи видобування асоціативних правил в інтелектуальних системах
Keywords: асоціативні правила; база транзакцій; діагностування; інтерпретовність; нейро-нечітка мережа; association rule; base of transactsons; diagnostics; interpretability; neuro-fuzzy network