Метод оцінки імовірностей колізій у безумовно стійких та обчислювально стійких криптосистемах - Потій, О. В.; Горбенко, Ю. І.; Попович, Є. В. (ХНУРЭ, 2003)
Оцінюється імовірність перекриття ключів та блоків відкритого тексту в залежності від їх довжини. Дається оцінка значення довжини блоку відкритого тексту та кількості ключів при заданій імовірності виникнення колізій.
Keywords: радиотехника; перекриття ключів; довжина блоку відкритого тексту