Інформаційні технології проєктування клієнт-серверних систем обслуговування - Давидов, Д. О. (My University, 2024)
У ході роботи було проведено аналіз предметної області, визначено об’єкт та предмет дослідження, сформульовано мету та завдання, також надане обґрунтування актуальності даного дослідження, проведено аналіз сучасних інформаційних технологій, які зараз дуже широко використовуються в проєктуванні клієнт-серверних систем. Підсумком дослідження є опис переваг та недоліків існуючих інформаційних технологій, їх застосування та призначення у проєктуванні таких систем, розглянуто типові архітектури, надано їм характеристики, спроєктовано клієнт-серверну систему обслуговування з обранням інформаційних технології та архітектури за виробленими рекомендаціями, проаналізовано результати.
Keywords: клієнт-серверна система; фреймворк; мікросервіс