Розробка сервісу для прослуховування та публікації музики з персональною статистикою та рекомендаціями - Суровикін, Ю. В. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є музичні треки для прослуховування слухачами та додавання артистами. Метою роботи є розробка вебзастосунку для надання слухачам можливості слухати музику, отримувати персональну статистику і рекомендації на основі аналізу зіграних треків, а артистам – додавати нові пісні й альбоми та слідкувати за прослуховуваннями. Було створено вебсайт для прослуховування та публікації музики. Розроблено алгоритми збору та аналізу статистики зіграних слухачами треків для створення рекомендацій та персоналізації контенту. Клієнтська частина була створена за допомогою React.js, а серверна у середовищі розробки Node.js за допомогою фреймворку Express.js. Середовищем розробки виступав Visual Studio Code. У результаті роботи здійснена програмна реалізація вебзастосунку музичного сервісу для прослуховування й додавання треків та отримання персональної статистики та рекомендацій.
Keywords: музичний сервіс; потокове передавання музики; аналіз зображень