Логістична модель формування запасів комерційного підприємства - Глушков, А. В. (My University, 2025)
Метою роботи є обґрунтування теоретичних засад та формування практичних рекомендацій щодо моделі формування запасів комерційного підприємства. Розглянуто теоретичні аспекти формування логістичних моделей управління запасами. Розкрито сутність запасів підприємства та моделей їх управління. Проаналізовано теорії управління запасами. Здійснено техніко-економічний аналіз діяльності ТОВ «Новапринт». Запропоновано математичну модель оптимального управління запасами з урахуванням. Проведено оцінку ризику виникнення дефіциту за нормальним розподілом. Запропоновано модель максимізації прибутку в умовах випадкового попиту, при заданому рівні виникнення дефіциту і відомій функції числа відмов. Розроблено практичне застосування моделей управління запасами в умовах непостійного попиту Наведено структурно-логічну схему результатів дослідження.
Keywords: логістична модель; управління запасами; непостійний попит; випадковий попит