Розробка технології перевидання подарункового видання «Breakfast at Tifany’s» - Кравченко, Т. М. (My University, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи – розробка проєкту книжкового видання «Breakfast at Tiffany’ s», яке є перевиданням навчального видання, випущеного в 2021 році. Об’ єктом дослідження є технологічний процес виготовлення книжкового видання в м’який обкладинці та вимоги державних стандартів на технічне оформлення книжкових видань .В кваліфікаційній роботі бакалавра проаналізовано відповідність існуючого видання «Breakfast at Ti ffany’s» діючим нормативним документам відповідно розробки оригінал-макетів навчальних видань та поліграфічного оформлення книжкових видань, виявлені основні недоліки та сформовано нові вимоги перевидання цієї книги. Розроблено оригінал-макет видання з урахуванням нових вимог; розроблена технологічна схема виготовлення подарункового видання виготовлення книжкового видання в м’який обкладинці. Для реалізації цього проекту обґрунтовано вибір програмного забезпечення, поліграфічного обладнання та матеріалів, н еобхідних для випуску тиражу. Здійснені необхідні розрахунки поліграфічних матеріалів і технологічних операцій; складена маршрутно -технологічна карта виготовлення книжкового видання. Також виконано економічне обґрунтування проєкту.
Keywords: книжкове видання; друк