Проєктування електронного мультимедійного видання «Сubox» - Куца, Д. Л. (My University, 2023)
Метою атестаційної роботи є проектування електронного мультимедійного видання для презентації проектів студії дизайну. В кваліфікаційній роботі розроблено макет електронного видання, спроектовані та розміщенні на сторінки видання мультимедійні елементи у вигляді 3D-моделей та анімацій. Видання розраховано на клієнтів студії дизайну віком 27-35 років, які планують створювати дизайн-проект нового мешкання або ремонт вже існуючого. Актуальність та унікальність роботи полягає в застосуванні анімованих «живих» візуалізацій та можливості доступу до 3D-моделі в доповненій реальності.Результатом виконання атестаційної роботи є розроблена презентація у вигляді мультимедійного електронного видання , що застосовує технологію доповненої реальності та надає додаткову візуальну інформацію в інтерактивному вигляді просто на сторінках видання . На даний момент видання не має аналогів в Україні в розглянутій сфері презентації архітектурних проектів замовникам серед приватних студій дизайну .
Keywords: модульна сітка; мультимедійне видання