Етико-правова освітня діяльність як складова інформаційної безпеки особистості і суспільства - Турута, О. В.; Жидкова, О. О. (My University, 2016)
Етико-правова освітня діяльність як складова інформаційної безпеки особистості і суспільства
Keywords: інформаційна безпека особистості; правове виховання