Основні суттєві ознаки загальнообов’язкового державного медичного страхування - Аркатов, Я. А. (Право, 2014)
Статтю присвячено окресленню основних суттєвих ознак загальнообов’язкового державного медичного страхування в Україні та визначенню його поняття. // The article is devoted to the definition of the main essential features of compulsory state medical insurance in Ukraine and the definition of its concept.
Keywords: охорони здоров’я; загальнообов’язкове державне медичне страхування; правовідносини; медичні послуги; health; compulsory state medical insurance; legal relations; medical services