Професійний розвиток персоналу– невід'ємний елемент національних стратегій розвитку - Вапнярчук, Н. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
У роботі зазначено, що політика професійної освіти повинна розвиватись у рамках гнучких умов і структур для професійної першої освіти та підвищення кваліфікації в усіх сферах професійного життя. Головна мета такої освіти – збереження та розвиток творчого потенціалу людини. Названо основні завдання у сфері професійної освіти.
Keywords: ринок праці; професійний розвиток; підвищення кваліфікації