Дослідження методів розробки ІС житлово-комунального підприємства - Сідельник, В. О. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження методів розробки ІС житлово-комунального підприємства, а також побудова адаптованого методу розробки ІС для комунальних підприємств, який буде призначеним для підвищення ефективності роботи комунальних підприємств, що допоможе вдосконалити ефективність праці. Об’єктом дослідження в рамках цієї магістерської кваліфікаційної роботи є інформаційний супровід обслуговування клієнтів в комунальних підприємствах із застосуванням інформаційних технологій і систем. Предметом дослідження є методи розробки ІС для комунальних підприємств. В ході дослідження отримані такі результати: визначені підходи до побудови існуючих ІС комунальних підприємств, виконано аналіз процесу роботи кожного з цих методів, аналіз проблем використання існуючих методів, побудовано метод адаптації ІС для комунальних підприємств, проведено апробацію методу адаптації ІС для житлово-комунального підприємства.
Keywords: апробація методу; інформаційні системи; комунальне підприємство; локальний сервер; методи розробки; хмарний сервер; шифрування