Комп’ютерна система обробки зображень з використанням Deep Learning - Карножицький, А. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка комп’ютерної системи обробки зображень з використанням Deep Learning. У процесі виконання кваліфікаційної роботи було розроблено та реалізовано комп’ютерну систему обробки зображень із використанням технологій глибинного навчання, зокрема згорткових нейронних мереж. Робота охоплює повний цикл побудови моделі – від аналізу предметної області й постановки задачі до реалізації, навчання, тестування та візуалізації результатів у середовищі Google Colab.
Computer Image Processing System Using Deep Learning
Keywords: комп’ютерний зір; класифікація зображень; згорткова нейронна мережа