Розроблення програмного модуля для кібербезпеки виробничого обладнання - Фоменко, А. Д. (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі проведено аналіз особливостей захисту інформації локальної обчислювальної мережі. Розроблено принцип функціонування програмного модуля та його функціональну модель. Обрано метод кібербезпеки локальної обчислювальної мережі. Проведено розробку компонентів програмного модуля, інтерфейсу користувача та випробування програмного модуля. Опрацьовано питання, пов'язані з охороною праці. Отримані результати роботи можна віднести до Цілі сталого розвитку 9 «Промисловість, інновації та інфраструктура», зокрема до пункту 9.4 «Розвиток високотехнологічного машинобудування».
Keywords: кібербезпека; локальна обчислювальна мережа; охорона праці; інтерфейс користувача