Метод оптимізації функціонування системи E-learning - Бутенко, Б. В. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка та дослідження моделі формалізації навчального процесу з використанням методів та алгоритмів штучного інтелекту. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розроблено математичну модель навчальної системи. Створено алгоритми оптимізації структури теоретичної та змісту практичної частин навчального курсу та штучні імунні системи для їх реалізації. Розроблено спеціальне програмне забезпечення, яке реалізує розроблені алгоритми. Проведене дослідження визначається необхідністю підвищення ефективності вирішення задачі автоматизації розробки та оптимізації навчальних курсів на основі впровадження нових інформаційних технологій в різні сфери людської життєдіяльності.
Method for Optimizing E-Learning System Functionality
Keywords: комп’ютерна система; програмна платформа; інформаційна структура; технічна структура