Окремі засоби захисту інтересів інвесторів в господарському праві - Шміло, І. О. (Право, 2018)
У статі проаналізовані окремі заходи захисту інтересів інвесторів, які забезпечують зменшення впливу ризиків в інвестиційній діяльності та усунення нерівності фінансових посередників й некваліфікованих інвесторів. // The article analyzes some measures to protect the interests of investors, which reduce the impact of risks in investment activities and eliminate inequality of financial intermediaries and unskilled investors.
Keywords: інвестиційні ризики; фінансові посередники; некваліфікований інвестор; інвестиційне дослідження; investment risks; financial intermediaries; unqualified investor; investment research