До питання фізико-хімічної сумісності матеріалів й елементної бази мікроблоків для виробів космічної й спеціальної техніки - Котух, В. Г.; Торба, С. В.; Гора, М. М.; Васильєв, С. М. (ХНУРЭ, 2006)
Розглянуто проблемні питання фізико-хімічної сумісності матеріалів й елементної бази в конструкціях мікроблоків.
Keywords: консрукція мікроблоків; сумісність матеріалів; розгерметизація мікроблоків