Дослідження та аналіз впливу фреймворків на характеристики вебсторінок - Петроченков, П. М. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження є інтерактивні веб-сторінки, створені за допомогою різних фронтенд фреймворків. Предметом дослідження є вплив використання різноманітних фреймворків на характеристики веб-сторінок, такі як швидкість завантаження, SEO-оптимізація, доступність та інтерактивність. Мета дослідження: аналіз та порівняльний огляд впливу популярних веб-фреймворків на ефективність веб-сторінок з точки зору різних характеристик і визначення найкращих практик для оптимізації роботи веб сторінок. Методи дослідження – компаративний аналіз, тестування продуктивності, аудит доступності, аналіз SEO-оптимізації, методи статистичного аналізу. Наукова новизна роботи полягає у розробці комплексного методологічного підходу до оцінювання веб-сторінок, заснованого на детальному аналізі впливу використання різних фреймворків, що дозволяє виявити оптимальні рішення для підвищення продуктивності, покращення SEO-показників і забезпечення високого рівня доступності веб-ресурсів.
Keywords: вебдизайн; веброзробка; фреймворк