Дослідження алгоритмів рекомендаційних систем для здорового харчування - Чмуж, Г. С. (My University, 2023)
Метою даної роботи є аналіз, дослідження та вдосконалення рекомендаційних алгоритмів в системах здорового харчування. Методи дослідження, що були застосовані: методи порівняння, синтез та аналіз, математичні методи. Результатом виконаної роботи є створення вдосконаленого рекомендаційного алгоритму для систем здорового харчування, який зможе розширити можливості існуючих алгоритмів.
Keywords: допустимі норми; здоров'я; травлення; харчування