Розробка проєкту періодичного видання «Особливості всесвіту відьмака» - Половінко, Д. С. (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи полягає у створенні проєкту періодичного видання "Особливості всесвіту Відьмака". Об’єкт дослідження - вимоги до розробки дизайну журналів, технології розробки та виготовлення періодичних видань. У процесі виконання роботи було визначено актуальність обраної теми, проведено аналіз аналогів та цільової аудиторії, обрано колірну гаму, шрифти, обґрунтовано вибір програмного забезпечення, розроблено макет видання, обрано матеріали для друку, способи друку та друкарське обладнання. Виконані розрахунки економічної складової проекту, обґрунтовані витрати, а також визначені параметри видання, орієнтовані на споживачів. Було розроблено макет періодичного видання "Особливості всесвіту Відьмака", що відповідає високим стандартам якості та задовольняє потреби цільової аудиторії. Видання має потенціал стати популярним серед шанувальників всесвіту "The Witcher" та сприяти подальшому розвитку фентезійної культури.
Keywords: періодичне видання; оригінал-макет; верстка; дизайн