Вплив графічної інформації на запам’ятовуваність - Надточій, Д. (ХНЕУ імені Семена Кузнеця, 2023)
Пам‘ять це відображення минулого досвіду людей у вигляді почуттів, думок, образів, раніше сприйнятих предметів і явищ через його збереження і наступне відтворення.
Keywords: пам‘ять; графічна інформація