Інформаційна система доставки їжі на основі аналізу даних - Гребеннік, І. В.; Ву, Н. Х. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою роботи є оптимізація та підвищення ефективності бізнес-процесів, а також формування аналітичних звітів для подальшого аналізу ефективності діяльності підприємства служб доставки їжі. В результаті роботи система дозволить організувати оперативну роботу на кожному етапі, від оформлення замовлення до ведення складського обліку, а також сприятиме швидкій обробці замовлень, передачі їх у центр продажу та розподілу між кур’єрами.
Keywords: бізнес-процес; служба доставки їжі