Лікувальна фізична культура і фізіотерапія в комплексній реабілітації хворих на початкову стадію облітеруючого ендартеріїту - Оршацька, Н. В.; Ананьєва, Т. Г.; Білоусова, Л. Г. (ХДАФК, 2019)
У статті розглянуті та систематизовані форми проведення та засоби лікувальної фізичної культури і методи фізіотерапії, які призначаються хворим на початкову стадію облітеруючого ендартеріїту в умовах спеціальних медичних груп, поліклініки та санаторію.
Keywords: облітеруючий ендартеріїт; фізіотерапія; початкова стадія